ICAIME

Centre de Dia i Centre de Diagnòstic

L’Institut Català d’Iniciatives per a la Memòria és un Centre de Dia i Centre de Diagnòstic situat al barri de Sarrià a Barcelona. És una entitat de caràcter privat que realitza activitats en l’àmbit del diagnòstic, el tractament i l’atenció de les persones amb alteració de la memòria (deteriorament cognitiu) lligat a l’envelliment, malaltia d’Alzheimer i altres demències, amb la finalitat de preservar la seva qualitat de vida.

Centre de dia

El nostre centre de dia i rehabilitació cognitiva és un servei especialitzat en l’atenció diürna de persones amb alteració de la memòria lligada a l’envelliment, malaltia d’Alzheimer i altres demències.

Activitats

Al nostre centre de dia realitzem diàriament tallers de memòria, psicomotricitat i altres tècniques d’estimulació cognitiva per a les persones adultes.

Equip Assistencial

L’equip assistencial del Centre de Dia ICAIME està integrat per persones formades en el camp de les ciències de la salut i de les ciències socials.

Instal·lacions

El nostre centre de dia situat al centre de Sarrià disposa d’unes instal·lacions modernes i funcionals per a una millor atenció als usuaris.

Despatx Mèdic Icaime

Centre de diagnòstic

El Centre de diagnòstic està integrat per la
Unitat de Patologia de la Memòria, la Unitat de Neurorehabilitació i la Unitat de Logopèdia. Un diagnòstic a temps ajuda a preservar la qualitat de vida.

Tallers de Memòria

Els nostres tallers estan desenvolupats i destinats a persones amb pèrdua de memòria lleu i que encara mantenen un grau d’autonomia important.

Els nostres Col·laboradors
IAEU
logo Universitat Abat Oliva
Logo Colegio Sil
Amalgama
Logo Mi Cocinero es
 • Entra a la Galeria de fotos dels nostres esdeveniments.
 • Troba'ns a les xarxes socials
  Twitter Youtube Youtube
 • Contacte

  El Centre de Dia i de Diagnòstic estan situats al centre del barri de Sarrià a Barcelona. Fàcil accés amb metro, autobús o vehicle propi.

  Adreça: Oriol Mestres, 3-5, baixos
  08034 BARCELONA
  Tel: 93 206 09 15 i 93 206 09 19
  Email: icaime@icaime.es

Esta web utiliza cookies propias y de terceros. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de privacidad y aviso legal y la política de cookies.